YENİ ÜYE ALIMI VE GUVERNÖR ZİYARETİ

Kulübümüzün en özel günlerinden birisi olan Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve'nin kulübümüzü ziyareti üyelerimizin çok büyük katılımı ile gerçekleşti. Kendilerine bizim için çok büyük bir onur olan ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve'yi Abdioğlu Köyünde Kelaynak Havacılık ve İzcilik Kulübü içinde yer alan ve en sürdürülebilir projelerimizden birisi olan Rotary Toplum Birliğimize götürdük. Bizlere füzyon ekibinden Mesut Koca ve Sevil ve Guvernör yardımcımız Mutlu Doğru'da eşlik etti. Orada GDB ve RTB komite başkanımız Hüseyin Kanat Abdioğlu köyünde yaptıklarımızı ve yıllardır kırsal kesimde yaşayan çocuklara ve gençlere nasıl umut olduğumuzu, hayatlarını nasıl değiştirdiğimizi anlattı. Akşam yapılan eşli toplantıda yeni üye kabülünü gerçekleştirdik. Sevgili Baran Basık ve Çukurova Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanı Gökçe'nin üye kabul töreni yapıldı. Guvernörümüzün yakalarına taktığı rozetle kulübümüz daha da zenginleşti. Paul Harris Dostu olan yeni üyemiz Baran Basık'a Paul Harris Dostu rozetini Füzyon ekibinden Mesut Koca taktı ve Rotary vakfına yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

YENİ ÜYE ALIMI VE GUVERNÖR ZİYARETİ