DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ

Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının güçlenmesini ve eşit fırsatlara erişimini vurgular. Bu özel gün, onların potansiyellerini keşfetmeleri ve toplumda etkin roller üstlenmeleri için bir fırsattır. Biz de Çukurova Rotary Kulübü olarak Çukurova Rotaract Kulübü ile yaptığımız ortak projede Adana Tenis Dağ ve Su Sporları kulübünde (ATDSK) tenis antrenmanı yapan kız çocuklarına bir dizi eğitim verdik. Çukurova Rotaract Kulübü dönem başkanı Aylin Cucu Şangül tarafından sporculukta mental direnç ve davetimiz üzerine etkinliğimize katılan Adana İl Sağlık Müdürlüğü eğitimcisi Ebru Sözer sporcu sağlığı konusunda farkındalık eğitimi verdiler. Kız çocuklarının eğitim, sağlık ve güvenliklerini ön planda tutarak, dünyaya umut olmasını diliyoruz.......

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ