INTERCITY TOPLANTISI-ROTARY'nin TANITIMI

Tandoğan Rotary Kulübü GDB, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Çevre ve Şehircilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahar Yenigül, Gazi Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri ile Adana’nın önümüzdeki 50 Yıllık Şehir Planlaması ile ilgili çalışmalar yapmak için Adana’yı ziyaret ettiler. Bu vesile ile GDB Bahar Yenigül ile iletişime geçilerek kendisi ve Prof. Dr. Çiğdem Varol Özden’in 18 Ekim’de düzenlenecek Intercity Toplantısında çalışmaları ile ilgili konuşma ve sunu yapmak üzere davet edildi. Toplantıya Gazi Üniversitesinden çalışmalarda bulunmak üzere Adana’ya gelen öğrenci ve öğretim elemanları da davet edildi. Güney Rotary Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Intercity Toplantısına Adana, Seyhan, Çukurova, Tepebağ, 5 Ocak, Taşköprü, Osmaniye ve Anatolia Rotary Kulüpleri katıldı. Toplantıda Gazi Üniversitesinden çalışmalarda bulunmak üzere Adana’ya gelen 17 öğrenci ve 7 öğretim elemanı ağırlanarak kendilerine Rotary tanıtımı yapıldı. Toplantıda GDB Doç. Dr. Bahar Yenigül ve Prof. Dr. Çiğdem Varol Özden de kulüp üyelerimize Adana’nın şehir planlaması konusunda yaptıkları çalışmalarını anlatan konuşma ve sunular yaptı.

INTERCITY TOPLANTISI-ROTARY'nin TANITIMI