Adana Çukurova Rotary Kulübünün “Rotary Toplum Birliği” olan ve Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesinde okuyan öğrencilere burs sağlayan Cumhuriyet Evleri yararına gönüllü hanımların sponsorluğunda bir öğle yemeği düzenlendi. Bu yemeğe katılan kulübümüz Başkanı Ersin Şendoğan 11 Ekim “Dünya Kız Çocukları Günü” olması nedeniyle uygunluğu olup gelebilen bursiyer gençlerimize “Nutuk” kitabını hediye etti ve kadınların ailenin ve dolasıyla toplumun temelini oluşturduğunu belirtti ve Cumhuriyet kadınlarının ülkenin kalkınmasında çok büyük rol oynadıklarını belirtti. Bursiyer kız öğrencilerin gününü kutlayan ve geleceğin doktorlarının hepimizin gurur kaynağı olduklarını belirten bağışçılar ve bursiyerler güzel bir gün geçirdiler. .

• Proje Sahibi: Adana Çukurova Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ÇUKUROVA ROTARY TOPLUM BİRLİĞİ, 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ve CUMHURİYET EVLERİ BURS
  • Tarih: 11 Eki 2023
  • Proje Dosyaları: Dosya 1