ENGELLİLER ZİRVEDE /ADIYAMAN NEMRDISABLETUT

2430 Bölge Adiyaman Nemrut Rotary Kulübü nün 18.düzenlediği ve geleneksel ''Engelliler Zirve'de Projesi için Adıyaman'a bu muhteşem projeye destek vermeye gittik.
Projeyi 18.yıldır özveriyle gerçekleştiren Adiyaman Nemrut Rotary KulübüGuv.yrd Mehmet Ferit Binzet Dönem Başkanı Mahmut Başkanımıza ve değerli eşlerine bütün kulüp üyelerine ,gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikleri için ,böylesine anlamlı bir projeyi uluslararası boyutta gerçekleştirdikleri için ,Türkiye'yenin her bölgesinden gelen Rotaryen dostları bir araya getirdikleri için teşekkürlerimizi borç biliriz.
Yaşamadan bu güzel insanlara dokunmadan o havayı solumadan dahası projenin içine bu kadar girmeden anlam ve önemini kavrayamıyor insan.
Daha nice senelerde daha kalabalık engellilerimizle bir arada olmak dileği ile
''HAYATI PAYLAŞMAK İÇİn ENGEL YOK''

ENGELLİLER ZİRVEDE /ADIYAMAN NEMRDISABLETUT