Ankara Hayal Değil Akçakoca Melenağzı Ortaokulu Ankara Gezisi

Ankaraya anlamlı ziyaret

Düzce Akçakoca ilçesi Melenağzı  ortaokulundan en başarılı 40 öğrenci ilk kez geldikleri Ankarayı gezdi.

Ankara Emek Rotary ve Akçakoca Rotary kulüplerinin desteği ile  maddi imkanları yetersiz, daha önce Ankarayı  görmemiş  5-6-7 inci sınıflarda okuyan başarılı öğrenciler  eski  meclisi gezdikten sonra yeni  meclisi  gezdiler. Burada milletvekillerince karşılanan çocuklar yemek yiyerek mecliste mola verdiler. Ardından Rotary kulüpleriyle Anıtkabire giden çocuklarımız mozoleye çelenk koydular. Öncesinde  Ataya mektup yarışma ile belirledikleri birincileri Naz Topaloğlu Anıtkabir özel defterine duygularını yazdı.

Öğrencilerden Naz Topaloğlu, gezinin kendisi ve arkadaşlarında iz bıraktığını belirterek, ilgilenen herkese teşekkür etti.

Ankara Emek Rotary Kulübü Başkanı Suat Torun da sosyal sorumluluk çalışması ile imkanı olmayan öğrenciler için gezi düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Torun, ilk kez yaşadıkları yerden başka bir yere giden çocukların yüzlerindeki sevinci görmenin kendilerini de mutlu ettiğini ifade etti.

Öğrencilerin Anıtkabir ziyaretinin yansıra Atatürkün  Müze Köşkünü de ziyaret etmeleri ile anlamlı gezi tamamlandı.

.

Ankara Hayal Değil Akçakoca Melenağzı Ortaokulu Ankara Gezisi