10.ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİNDE DOSTLARIMIZIN YANINDAYDIK.

Farklı Şehirlerde düzenlenen ve gençleri çağdaş sinemaya teşfik etmek amacıyla yola çıkan 10.ROFİFE Kısa film festivali gala gecesine Emek Rotary kulübü olarak bizde katıldık. Komite Başkanımız Rtn.Öztuna Norman ve tüm emeği geçen dostlarımızı değerli sanatçılarımızı muhteşem yetenekli gençlerimizi coşkuyla alkışlamak ve gururlanmak için.
1 hafta boyunca Başkent Üniversitesi’nde düzenlenen ROFİFE’de film gösterimleri ve sinema dünyasının tanınmış isimleriyle söyleşiler gerçekleşti. 24 Mart Cumartesi Akşamı ise, Başkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende; değerli sinema sanatçıları ve genç kısa film yönetmenleri bir araya geldi ve ödüller sahiplerini buldu. Geceye değerli oyuncular Tamer Levent, Cezmi Baskın, Serhat Kılıç, film eleştirmeni Atilla Dorsay, dünyaca ünlü yönetmenler Zaur Mükerrem ve Addis Gadzhiev; ödüllerini almak ve genç yönetmenlere ödüllerini takdim etmek üzere katıldılar. Emek ödülünün sahibi olan usta oyuncu Filiz Akın’ın yerine ödülü, film eleştirmeni ve yazar Atilla Dorsay, Akın adına aldı. Şebnem Yiğit’in sunuculuğunu gerçekleştirdiği gecede piyanist Atilla Kaban, gitarist Fahri Göçer ve ses sanatçısı Figen Genç’in konserleri de geceye renk kattı. Muhteşem bir geceydi Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

10.ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİNDE DOSTLARIMIZIN YANINDAYDIK.

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü
  • Proje Adı: 10.ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİNDE DOSTLARIMIZIN YANINDAYDIK.
  • Tarih: 24 Mar 2018