Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Rotary Günü Etkinliği

Her yıl olduğu gibi, 2016-2017 Döneminde de Uzun Mehmet’ i Anma ve Hamsi Günü Etkinliğimizi; 26-27 Kasım 2016 tarihleri arasında, dostluklarımızı geliştirdiğimiz, projelerimizi paylaştığımız “Ortak Kulüpler Toplantımızı” ve “Uzun Mehmet’ i Anma & Hamsi Günü Etkinliğimiz," gerçekleştirdik.

İlk önce; 14. Grup Ortak kulüplerimizden Ankara Emek, Ankara Kavaklıdere, Ankara Anıttepe, Safranbolu, Zonguldak ve Akçakoca Rotary Kulüpleri bir araya geldik. Ayrıca, projede Karadeniz Ereğli Rotaract Kulübü ve Karadeniz Ereğli İnteract Kulübüde; Karadeniz Ereğli Rotary Kulübünün düzenlediği bu etkinliğe destek verdi.

Karadeniz Ereğli Rotaract Kulübü bu etkinlikte Diyabet ile ilgili projelerini de hayata geçirdi. Rotaract ların bu projedsinde Rotaryen, İnteractlar olarak destek olduk.

Karadeniz Ereğli İnteract Kulübü, bu etkinlik kapsamında davet ettiği Kastamonu İnteract kulübünü ağırlayıp, ortak toplantı yaparak projelerini paylaştılar.

Çok güzel iki günün ardından ve anılar ile tekrar buluşmak üzere ayrıldık.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Rotary Günü Etkinliği

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü