KDZ.EREĞLİ 'ARKADAŞINI GETİR' KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü 2022-2023 Döneminin ilk 'Arkadaşını Getir' Etkinliğini 18 Eylül Pazar günü Kahvaltı Buluşması şeklinde gerçekleştirdi. 100'e yakın yoğun bir katılımla tamamlanan Kahvaltı buluşmasının geliri eğitime katkı amacıyla bir üniversite öğrencisine burs olarak katkı sağlayacak. Etkinlikte Interact Başkanımız Elçin Aslan bu dönemki projelerinden bahsederken, Geçmiş Dönem Başkanımız Aykut Ateş, Rotary Kısa Dönem Öğrenci Değişimi Programları hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca Kahvaltı etkinliğinde, Uzun Dönem Rotary Öğrenci değişim programı ile bir sene Kanada’da okuyan Zeren Kısa, katılımcılara Kanada'da okumanın kendisine katkıları hakkında çok keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Kdz.Ereğli Rotary Kulübü'nün 2022-2023 Dönemi gelir getirici projelerinden biri olan Elpek Dokuyan Eller Kooperatifi Toplum Birliği ile birlikte üretilen Çarpana dokuma anahtarlıkların satışına da Kahvaltı Etkinliğinde başlandı. Çarpana anahtarlıklardan elde edilecek gelir yine çocukların eğitimine katkı olarak değerlendirilecek.

KDZ.EREĞLİ 'ARKADAŞINI GETİR' KAHVALTI ETKİNLİĞİ

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü