KDZ.EREĞLİ SPONSORLUĞUNDA GAZİANTEP RYLA'YA YİĞİTCAN YILDIRIM KATILDI

13-16 Ekim tarihlerinde Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Rotary Yarının Liderlerini Arıyor (RYLA) Projesine Kdz.Ereğli Rotary Kulübü Sponsorluğunda Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencisi ve Kdz.Ereğli Gençlik Platformu Kurucusu Sevgili Yiğitcan Yıldırım’ın katılımını sağladık. Liderlik vasfıyla Ereğli ve Zonguldak’ın tanınan simalarından olan Yiğitcan, RYLA dönüşü ilk iş olarak hayat boyu unutamayacağı deneyimler edindiği Seminerle ilgili Kulübümüzde paylaşımlar yaptı ve kendisine çok katkıları olan RYLA için hem Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübüne hem de bu kampa katılım sponsoru olan ve kendisini Rotary ile tanıştıran Kdz.Ereğli Rotary Kulübüne teşekkürlerini iletti. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Yiğitcan Yıldırım, toplantı dönüşü Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı da ziyaret ederek kendisine hediyesini takdim etti ve seminer programı ile ilgili bilgiler verdi. RYLA’da başarılı bir performans sergileyen arkadaşımız, gerçekleşen seçimle RYLA 3.olarak Dönem sonuna doğru gerçekleşecek olan RYLA Kampına gitmeye hak kazandığını iletti.

KDZ.EREĞLİ SPONSORLUĞUNDA GAZİANTEP RYLA'YA YİĞİTCAN YILDIRIM KATILDI

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KDZ.EREĞLİ SPONSORLUĞUNDA GAZİANTEP RYLA'YA YİĞİTCAN YILDIRIM KATILDI
  • Tarih: 15 Eki 2022