29 Aralık 2016 Guvernör Ziyareti

1 Temmuz 2016-29 Aralık 2016 tarihleri arasında kulübümüz tarafından gerçekleştirilen projelerimiz anlatıldı. Interact ve Rotaract lar ile birlikte gerçekleştirilen projelerden bahsedildi. İnteractlarımızın köy okulu projesi için okul ziyareti ve projesi anlatıldı.%100 Paul Harris Dostu Töreni, Interact Yeni Üye kabul Töreni, Kısa Dönem Yaz Kampı ve Uzun Dönem Öğrenci Değişimi ile giden gençlerimizin gittikleri ülke Rotary kulüplerinden aldıkları flamaları Kulübümüze teslim ettiler. Ortak toplantı için Tayland a giden dostlarımızın gittikleri ülke Rotary kulübünden aldıkları flama Kulübümüze teslim edildi.

2. yarıyılda yapılması gerekenler, hedefler, ortak projeler konusunda Guvernörümüz bilgileri aktardı. Yılbaşı pastası kestik.

29 Aralık 2016 Guvernör Ziyareti