KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ BİNGO ETKİNLİĞİ

2022-2023 Döneminin ikinci 'Arkadaşını Getir' Etkinliğini gelirini eğitime katkı olarak değerlendirdiğimiz Bingo Etkinligi şeklinde düzenlendi. Roteşlerimiz ve Rotaryen Dostlarımızın emekleri sayesinde, 165 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte; Dönem Başkanı Fulya Dinçer toplantıdaki misafirlere dönem başından itibaren gerçekleştirdiğimiz projelerden ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahsetti. Sponsorlardan sağlanan birbirinden güzel hediyelerin çekilişle sahiplerini bulduğu etkinlik sonunda bazı misafirler Rotaryenlerin bahsettiğimiz projelerinden haberdar olmadıklarını belirtip üyelik koşulları ile ilgili bilgi almak istediklerini ilettiler.  Geçmiş Dönem, Gelecek Dönem Başkanlarımız ve Interact Başkanımız da bu projemizde bizleri yalnız bırakmayarak birer bingo kartı edindiler:) Etkinlik sonunda elde edilen gelirin bir kısmı Kdz.Ereğli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne burs olarak aktarıldı, kalan kısmı ise  Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere koli yardımı olarak değerlendirilecek. Dönem projelerimizden biri olan Elpek Dokuyan Eller Kooperatifi Toplum Birliğimizle birlikte dokuduğumuz ve geliri eğitime katkı olarak değerlendirilecek olan dönem renklerimizden üretilen Çarpana Dokuma Anahtarlıkların satışına, Bingo Etkinliğimizde de devam ettik.

KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ BİNGO ETKİNLİĞİ