EVKA-MEME KANSERİ ERKEN TANI VE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

EVKA-Meme Kanseri Erken Tanı ve Kişisel Gelişim Semineri Kdz.Ereğli Rotary Kulübü olarak EVKA projesi kapsamında Elpek Dokuyan Eller Kadın Koop.Toplum Birliğimiz, Roteslerimiz ve Ereğlili kadınlarımıza 18.03.2023 tarihinde Kdz.Ereğli TSO ev sahipliğinde iki başarılı seminer gerçekleştirdik. İlk olarak Rotaryen Dostumuz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Emin Damgacı Meme Kanseri Erken Tanı sunumu ile kadınlarımızı bilgilendirdi. Roteşimiz Dr.Nalan Damgacı da birebir kadınlara bilgilendirme yaptı. İkinci Konuşmacı Konuğumuz olan Davranış Bilimleri Uzmanı, Yazar, Kendine Uyan Kulübü Kurucusu Ayşegül Savaş Likoğlu Yaşamın zorlayıcı dönemlerinde Kendi Potansiyelimizi keşfetmek ile ilgili sunumunu bizlerle paylaştı.. Seminerler sonunda Konusmacılarimiza Kdz.Ereğli Rotary Kulübü olarak Rotary Ormanına Tohum Topu Atışı gerçekleştireceğimizi belirten Sertifikalarimizi takdim ettik.

EVKA-MEME KANSERİ ERKEN TANI VE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü