Kdz.Ereğli Rotary Kulübü; Kdz.Ereğli Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş'ten gelen destek talebini geri çevirmeyerek, daha önceki yıllarda Kdz.Ereğli'nin köyünden Milli Takıma futbolcu kazandıran Kdz.Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımının her zaman yanında olduğunu iletti ve Takıma destekte bulundu. 25 Ekim 2022 tarihinde Liderlik Koçu Mehmet Yıldırım Özel'in de konuşmacı Konuk olarak katıldığı Kulübümüzün 1757.Toplantısında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Belediyespor Kadın Futbol Takımı Formasını Kdz.Ereğli Rotary Kulubu adına Dönem Başkanı Fulya Dinçer'e takdim etti.

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜNDEN KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR KADIN FUTBOLCULARINA DESTEK
  • Tarih: 25 Eki 2022