KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ BİR OKULUMUZ VAR PROJESİ

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü olarak Eylül ayında açılan devlete ait orta ve ağır engelli öğrencilerin eğitim gördüğü 1.kademe özel eğitim merkezinin ödenek cikmadigi için 4 aydır materyalsiz oldugu bilgisini alip yerinde tespit yapmıştık. 'Bir Okulumuz Var' projesi dahilinde kısa sürede topladığımız aynı ve nakdi yardımlarla çocuklarımıza ihtiyaçlarina uygun 25.000 TL degerindeki eğitim materyallerini ve oyuncakları 25 Aralık 2022 tarihinde okullarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Ayrıca 27 Aralık tarihinde çocukların mutlu bir gün geçirmesini sağlayabilmek için sponsorluğumuzdaki Palyaço ve yüz boyama etkinliğinin yanı sıra Alaplı Bahçeşehir Koleji Müdürü olan Kulübümüzün Onursal Üyesi Rotex Nilay Hanlıoğlu ile irtibata geçip Okul Bandosu ve Ritim Atölyesi eşliğinde çocukların unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağladık.

KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ BİR OKULUMUZ VAR PROJESİ

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü