KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ AFET YÖNETİM SEMİNERİ-DEPREM SİMULASYON ÇALIŞMASI

300 Çocuğa Afet Semineri- Deprem Simulasyonu 15.03.2023 tarihinde Alaplı Bahçeşehir Koleji'nde 300'ün üzerinde öğrenciye Kdz.Ereğli Rotary Kulübü olarak Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve ERİDAK destekleriyle başarılı bir Afet Yönetim semineri gerçekleştirdik. Deprem ve Afet konulu seminerimiz 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin oldukça ilgisini çekti. Ekip, Gaziantep'te gerçekleştirdikleri kurtarma çalışmalarından bahsederken, seminer sonunda okul bahçesinde Deprem Simülasyon aracında öğrendiklerini pekiştiren öğrencilerimize Afet kitapçıkları dağıtıldı. Bizlere destekleri için Bahçeşehir Koleji Müdürümüz Nilay Serter'e, Kdz.Eregli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş e ve Sunumu gerçekleştiren İtfaiye Amiri Burak Demirören'e projemize katkılarından dolayı adlarına Rotary Ormanında Tohum Topu Atışı gerçekleştireceğimiz Sertifikalarını takdim ettik.

KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ AFET YÖNETİM SEMİNERİ-DEPREM SİMULASYON ÇALIŞMASI

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KDZ.EREĞLİ ROTARY KULÜBÜ AFET YÖNETİM SEMİNERİ-DEPREM SİMULASYON ÇALIŞMASI
  • Tarih: 15 Mar 2023