Ankara Gazi Rotary Kulübü ile Rotary Club of Ankara International ve Ankara Gazi Rotaract Kulübü ortak toplantısında; Interact ve Rotaract Kulüplerinin çalışmaları ve kuruluş konularında bilgi alışverişinde bulunduk. Rotaract dostlarımızın mutlu günlerini kutladık. Katılım gösteren tüm dostlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Toplantıda Ankara International Kulüp Başkanı ile Ankara GAzi Rotary Rotaract Kulübü Başkanı Oğuzhan karabacak konuşmacı olarak yer aldı.

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Interntional & Ankara Gazi Rotaract & Ankara Gazi Rotary Kulüpleri Ortak Toplantı
  • Tarih: 16 Ağu 2017

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ