Ankara Gazi Rotary Kulübünün 21 Eylül 2016 tarihli toplatısı eşli olarak gerçekleştirildi. Toplantımızın konuğu ; Kapadokya Rotary Kulübü tarafından 15-18 Temmuzda düzenlenen Otizmli Çocuklar Kampına Batuhan Çelebi ve annesi Nehir Çelebiydi. Meltem Hanım bizlere fotograflarla birlikte kamp izlenimleri ve yaşadıklarını anlattı. Biz de Batuhana ve gelişim sürecini titizlikle takip edip katkıda bulunduğu için annesi Meltem Çelebiye teşekkürlerimizi sunduk.

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü
  • Proje Adı: EŞLİ TOPLANTI 1 : KONUĞUMUZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR KAMPI KATILIMCISI BATUHAN VE ANNESİ NEHİR ÇELEBİ
  • Tarih: 21 Eyl 2016

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ