OTİZMLİ ÇOCUKLAR KAMPINA KATILIM

Ankara Gazi Rotary Kulübü olarak, Kapadokya Rotary Kulübü tarafından , 15-18 Temmuz tarihlerinde Göreme Çiner Otelde düzenlenen Otizmli Çocuklar Kampına Kulübümüz tarafından 2 kişi ile katılım sağlanmış olup, Batuhan Çelebi ve annesi Meltem Çelebi  katılımcı olarak gönderilmiştir.
 Otizm ve Farkındalık temalı kampta , Otizmli Çocuklar ve Ailelerini bir araya getirerek, aynı rahatsızlığı yaşayan ailelerin yalnız olmadıklarını, birbirlerine destek olmalarını sağlarken bir yandan da eğlenerek bir an olsun yaşadıkları olumsuzluklardan kurtulmaları hedeflenmiştir.
 Kamp sonrasında Batuhan ve annesi Meltemi 21 Eylül tarihli eşli bir toplatımıza konuk olarak davet ederek, duygu, düşüncelerini ve izlenimlerini bizlerle paylaşmalarını rica ettik. Anne Meltem Hanım harika bir 3 gün geçirdiklerini, çok güzel Dostluklar edindiklerini, yaşadıkları sorunlarla nasıl başa çıktıkları konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı. Kamp izlenimlerini fotoğraflar ile bizlerle paylaştı. Anne Meltemin konuşması hepimize duygu yüklü anlar yaşattı. Biz de Batuhana ve gelişim sürecini titizlikle takip edip katkıda bulunduğu için annesi Meltem Çelebiye teşekkürlerimizi sunduk.

OTİZMLİ ÇOCUKLAR KAMPINA KATILIM

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü