ROSEM - GENÇLERE BİREYSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ

Ankara Gazi Rotary Kulübü ve Adapazarı Çark Rotary Kulübünün ortaklaşa olarak Sakarya Üniversitesi Teknokent işbirliği ile sürdürdüğü " GENÇLERE BİREYSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ" 26 Kasım 2016 ve 3 Aralık 2016 tarihlerinde saat 11:00 ile 16:00 arasında ROSEMde gerçekleştirildi. 42 katılımcıya yönelik seminerde, üniversite öğrencilerinin yanısıra , doktora öğrencileri ve teknokent bünyesindeki genç girişimciler de seminere katılım gösterdiler.
Seminerde 26 Kasım 2016 tarihli ilk hafta açılış konuşmalarının ardından , JCI Türkiye Başkanı Beytullah Aksoy Başarının Yol Haritası: Girişimcilik , Rtn.Erhan Sertoğlu Subliminal Mesaj ve Liderlik , GDG Rtn. Ömer Tezcan ise Beden Dili konulu sunumlarını yaptılar. 3 Aralık 2016 tarihli haftasında ise, Prof. Dr. Tahsin Ergin Kuluçka Merkezinden Ne Bekliyoruz , Prof. Dr. Nesrin Çobanoğlu Liderlik ve Etik, Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ise Sağlıklı Yaşam: Obeziye ve Diyabet konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. 3 Aralık günü  sertifika töreninin ardından program sona ermiştir.

Burada ROSEMden önemini özellikle vurgulamak istiyoruz. Rotary Sürekli Eğitim Merkezi (ROSEM) ; 1999 yılında meydana gelen deprem sonrası Dünya Rotaryenleri ve Türk Rotaryenleri tarafından gönderilen bağışlardan kalan kısım ile inşa edilmiş ve Sakarya Üniversitesi Teknokent bünyesinde yer almaktadır. Bizler için amacına uygun olarak kullanıldığını görmek büyük mutluluktu. ROSEMin inşaasında büyük emekleri bulunan GDG. Ömer Tezcanın  seminerimizde konuşmacı olarak yer alması da ayrı anlamlı oldu. Değerli Ömer Tezcan Guvernörümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ROSEM - GENÇLERE BİREYSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü