ÇOCUK ŞENLİĞİ - ROTARY VAKFI 100. YIL ANISINA

Gençliğimiz geleceğimiz diyerek başladığımız dönemimizde, 2 Nisan Pazar günü Ankaradaki tüm Kulüplerinin ortak projesi olarak Rotaract Kulüplerimizin de destekleri ile  , Vakfın 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Taurus AVM de harika bir çocuk şenliği gerçekleştirdik . Projeye öğrencilerimiz dans gösterisi yaptılar, şarkılar söylediler . Mihriban Aviralin flüt dinletisini dinleyip, Hikmet Çetinkayanın canlı performansını izledik... Çocukların mutluluğu inanılmazdı. Bizlerde kendi çocuklarımızla oradaydık. Dostlarımızla ve çocuklarımızla birlikte keyifli bir pazar günü geçirdik. Bu projenin hayata geçmesinde bizi yüreklendirne ve her daim yanımızda olan Güner Guvernörümüze , tüm teknik desteği bizlere sağlayarak harika bir projenin hayata geçmesini sağlayan Rtn. Erhan Yalçına , Taurus AVM nin tüm kapılarını bizlere açan Rtn. Yunus Ensariye ve tüm Ankara Kulüpleri Başkanlarına ve katılım gösteren Dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ÇOCUK ŞENLİĞİ - ROTARY VAKFI 100. YIL ANISINA

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü