BAŞKANLAR YARIYIL TOPLANTISI KATILIMI

13-15 Ocak tarihlerinde Başkanlar Yarıyıl Toplantısı için eşim Kemal ve Konferans Komitemiz ile birlikte 8 dostumuzla birlikte İskenderundaydık. Konferans Komitesi adına Komite Başkanımız Serdar Başkanım kürsüden tüm Rotary Ailesini hizmetlerimizi kutlamaya, dönemin yorgunluğunu atmak için Dönem Konferansına davet ederek sunumunu yaptı.
Yarıyıl toplantısında bu sene diğer yıllardan farklı olarak Kulüp Başkanları değil, Ana Komite Başkanları Kulüplerimizin projelerinin sunumunu yaptı. Proje yapan Kulüpler sahneye çıkarıldı, tebrik edildi. Konferansın ön hazırlığıydı adeta. Hemen hemen tüm Komitelerin sunumlarımda projelerimiz ile yer aldık... Bu başarımızı hep birlikte alkışladık, bu gururu bize yaşatan tüm Gazi Rotary Ailesine teşekkürlerimi sunuyorum... Yarıyıl Toplantısı bittiğine göre, dönem için de geriye sayım başladı ,Başkanlık kolyesini devretme zamanı yaklaşıyor... Hizmetlerimiz ile , projelelerimiz ile İnsanlığa hizmet etmeye devam ...

BAŞKANLAR YARIYIL TOPLANTISI KATILIMI

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü