ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİN ÖNLENMESİ KONULU PANEL

Ankara Gazi Rotary Kulübü tarafından Gazi Üniversitesi işbirliği ile , 25 Kasım 2016 Cuma günü  Gazi Üniversitesi Dekanlığı Konferans Salonunda " Çocuk İstismarı ve İhmal" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. " Çocuk İstismarı ve İhmal" konulu konferansın Moderatörlüğünü, Kulübümüzün Geçmiş Dönem Başkanlarından aynı zamanda Komite Başkanımız  Prof. Dr. Nesrin Çobanoğlu üstlenmiştir.

Panel öncesinde, konuklar yerlerini alırken Tıp Fakültesi 3. sınıf Öğrencisinin gerçekleştirdiği piyano dinletisi salondan büyük beğeni aldı. Biz de genç doktor adayımıza bu dinleti için teşekkürlerimizi sunduk .

Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Hilal Özcebeci, Gazi Üniversitesi Sosyal Pediatrı Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Figen Şahin Dağlı ve Av. Şahin Antakyalıoğlunun konuşmacı olduğu konferansa ,  Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sadık Demirsoy, Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi , Ankara Halk Sağlığı İl Müdürlüğü yöneticilerinin ve çok değerli akademisyenlerin , yargı mensuplarının , tıp fakültesi öğrencilerinin ve Rotaryenlerin katılım gösterdiği konferansa 200 kişinin üzerinde yoğun katılım mevcuttu. Olgu İle ilk karşılaşacak olan Tıp Fakültesi öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği panelde , konu hem tıbbi hem hukuki açıdan değerlendirildi.

Konferansın sunuculuğunu Gazi Rotaract Kulüp Üyemiz Rtc. Gökhan Arkan üstlenmiştir.
İşbirliği için Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine , projenin hayata geçirilmesini sağlayan Geçmiş Dönem Başkanımız Rtn. Nesrin Çobanoğluna ve destek veren tüm Rotaryen ve Rotaract Dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

BU PROJE İLE 200 KİŞİNİN ÜZERİNDE KİŞİYE ULAŞILMIŞTIR.

ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİN ÖNLENMESİ KONULU PANEL

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü