2. KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI

Ankara Gazi Rotary Kulübü olarak  , Komite Başkanımız Faruk Dostumuzun özverili çalışmalarıyla, 2 Ekim Pazar günü düzenlediğimiz 2. Köpek Güzellik Yarışması ile güzel bir projeyi daha , başarılı bir şekilde tamamladık.. Projedeki hedefimiz ;bir yandan elde edilen gelir ile Sokak Hayvanlarına destek olurken, bir yandan da bir çok kişiye Rotary tanıtımı yapmış olduk.  Projemizin finansmanı, sponsorlar tarafından sağlanmıştır. Yarışmada derece kazanan Köpek Sahipleri, kendilerine ödül olarak verilen köpek mamalarını ise Sokak Hayvanlarına bağışlayarak ayrıca bir duyarlılık göstermişlerdir.

Neredeyse tüm üyelerimiz ile eksiksiz bir katılımla hepimiz oradaydık.. Rotaract Kulubümüz de her zaman ki gibi bizimle birlikteydi.. Tam bir panayır alanıydı. Bir yandan Kulüp üyesi Dostlarımızın elleri ile yaptığı lezzetli mangalın kokusu ve midyeler , bir yandan da  ortada gezinen ve yarışmaya hazırlanan Küçük Dostlarımızın enerjisi çok güzeldi. Bir arada mutlulukla ve elbirliği ile yapılan herşeyin sonunca harika sonuçlar ortaya çıkıyor. Harika bir ekip çalışmasıydı... Emek, Çayyolu, Kavaklıdere, Gaziosmanpaşa , Oran ve Anıttepe Rotary Kulüp Başkanları da katılımları ile Projemize destek verdiler ... Güneşli bir Pazar gününü keyifle bir arada geçirerek , güzel bir projeyi başarılı bir şekilde tamamlayan başta Komite Başkanımız Faruk Dostumuza ve Komitemize, tüm Gazi Rotary ve Gazi Rotaract Ailesine ile Dost K9 Köpek Okuluna çok teşekkür ediyorum..

O halde keyifle mutlulukla tamamlayacağımız , insanlığa hizmet edeceğimiz projelere tam gaz devam...

2. KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü