ANKARA KULÜP BAŞKANLARI TOPLANTISI

Dönem başında Ankara Kulüp Başkanları olarak, topluma hizmet etmenin ve bir arada projeler yürütmenin ilk yolunun Dostlukları artırmak olduğu düşüncesi ile, kahvaltı şeklinde toplantılar yaparak ayda bir kez toplanmaya gayret gösteriyoruz. Toplantımızı Başkanımızın işyerinde ya da uygun olan dışarı bir mekanda yapıyoruz. Böylece birbirimize hem projelerimize destek oluyor, hem de dostluklarımızın gelişmesine imkan tanıyoruz. Tandoğan Kulübü Murat Başkanım, Çankaya Kulübü Bekir Sıtkı Başkanım, Oran Kulübü Hatice Başkanım, Gazi Rotary Kulübü Gamze Başkan bu toplatılara ev sahiplikleri yaptılar. 6 Kasım 2016 tarihli buluşmamıza da , Guvernörümüz hoş bir süprizle bize katıldı , son derece mutluluk duyduk.

ANKARA KULÜP BAŞKANLARI TOPLANTISI

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü