3. ÜÇLER PROJESİ- İŞYERİ ZİYARETİ

22 Mart 2017 tarihinde yeni üyemiz Nizamettin  işyeri ziyaret ederek 3. Üçler Projemizi gerçekleştirdik. Üçler Projesi komite Başkanımız İbrahim Gür dostumuzun organizasyonu ile Kulübümüze en son katılan Banu, Hatice ve Nizamettin Dostlarımız ile , Kıdemli Üyelerimiz Gamze, İbrahim, Erhan ve Uğur dostlarımızın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.  Nizammettin Dostumuz işyerini gezdirerek, üretim yaptıkları ürünler ile ilgili bizlere bilgi verdi.

Projenin amacı

1. Kulübe yeni katılan üyelerin Rotary eğitimine katkıda bulunmak ve hızlandırmak.

2. Rotary’i öğrenme ve bilgileri tazeleme motivasyonunu arttırmak.

3. Kıdemli üyeler ile yeni üyelerin kaynaşmasına katkıda bulunmak.

4.Kulüplerde Rotary bilgileri ile donanmış liderler yetişmesine katkıda bulunmak.

5- Eğitim Buluşması’nda kıdemli üyelerden, yeni üyelerin Rotary ile ilgili sorularını yanıtlamaları, Kulüp tarihçesi ile ilgili bilgiler vermeleri, yeni üyeleri kulübün projelerine katılmaya ve Rotary’i öğrenmeye teşvik etmeleri beklenir.

- Her eğitim buluşmasında konuşulacak / tartışılacak konular  ve yöntem (sohbet, soru-cevap, sunum vb) buluşmaya katılacak Rotaryenler tarafından kararlaştırılır.

3. ÜÇLER PROJESİ- İŞYERİ ZİYARETİ

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü