29 EKİM CUMHURİYET BALOSU KATILIMI

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Cumhuriyetimizin 93. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok önem vermekteyiz.

Cumhuriyet Haftasına denk gelen toplantımızı iptal ederek, Ankara Ulus Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosuna 6 Rotaryen ve 1 Rotaract Başkanımız ile birlikte katıldık . Anayasa Mahkemesi Onursal Başkanı Yekta Güngör Özdenin onur konuğu olarak katıldığı baloda, Cumhuriyetimizin 93. Yılını tüm Rotaryen Dostlarımızla birlikte coşkuyla kutladık.

29 EKİM CUMHURİYET BALOSU KATILIMI

• Proje Sahibi: Ankara Gazi Rotary Kulübü