104. RYLA AKADEMİ KATILIMI

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasından Antalya Aspendos Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 104. Ryla Akademiye 2 katılımcı ile destek olduk.
103. Ryla birincimiz Betül Çetin ve Gazi Rotaract Kulübü üyemiz Fulya Kırtunç  Ryla Akademiye göndermenin mutlululuğunu yaşadık. 8 Şubat tarihli toplantımızda ise Betül ile Fulyayı toplantımıza konuk olarak davet ederek, bizlere Ryla izlenimlerini ve katılımlarını içeren harika bir sunum yaptılar. Bizde kendilerini tebrik ederek, teşekkürlerimizi sunduk.  Fulyanın anne ve babası Pelin ve Gökhan çifti de bizimle birlikteydi...
GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR DİYEREK BAŞLADIĞIMIZ DÖNEMİMİZDE , EN ÖNEMLİ GENÇLİK PROJELERİNDEN BİRİ OLAN RYLA SEMİNERİNE , KULUBÜMÜZ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 103. RYLADA 30 GENCİMİZE DOKUNMANIN VE DİĞER KULÜPLER EVSAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN RYLA SEMİNERLERİNE DE  4. GENCİMİZİ GÖNDERMENİN  MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.

104. RYLA AKADEMİ KATILIMI

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ