İngilizce İnternet Sitesi

Kulübümüzün aktif olarak kullanımında olan www.ankaragaziroray.org.tr adresi Türkçe konuşan Rotaryenler ve Rotarye ilgi duyan kişilerin kullanımına açıktı.

www.gazirotary.org sitesi üzerinden kulübümüze ilişkin bilgilerin bulunduğu ve sadece İngilizce yayın yapan internet sitesi kullanıma sunuldu.

İnternet Sitesi; dizaynı, başlık ve menu sitili, renk seçimi, font ve diğer özellikleri ile, UR tarafından bu konuda hazırlanan direktif / tavsiye ve örneklemelere uygun olarak hazırlanmıştır. Yaklaşık 6 aylık bir ön hazırlık süresinden sonra hazırlanan internet sitesi üzerinden, dileyen Rotaryenler, toplantılar için online rezervasyon da yaptırabilmektedir.

Ayrıca; her kulüp üyemize; gazirotary.org uzantılı elektronik posta adresleri tahsis edilerek, kulübün kurumsallaşma sürecine katkı sunulmuştur.

İngilizce İnternet Sitesi

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ