Şehit ve Gazi Çocukları Yaz Kampı

Adana Seyhan Rotary Kulübü başkanlığında Adana Rotary ve Adana Taşköprü Rotary Kulüpleri ortaklığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adan Şubesi katkıları ile 7-18 Ağustos arasında Adana Atlı Spor Kulübünde düzenlenen, Şehit ve Gazi yakınlarının çocuklarına yönelik 2 haftalık yaz kampında 8 çocuğumuz misafir edildi. 2 hafta boyunca yüzme, tenis, atıcılık, basketbol, futbol, sayısız sanatsal ve eğitsel aktiviteler eşliğinde kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak bir kamp dönemi yaşandı. Sabah 9 da başlayan aktiviteler gün boyu devam ederek saat 17 de son buldu. Katılımcı çocuklarımız çok verimli ve eğlenceli zaman geçirdiklerini dile getirerek yapılacak yeni kampları sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Şehit ve Gazi Çocukları Yaz Kampı

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü