Seyhan Rotary Anadolu lisesi öğrencilerinin atık malzemelerden(bisiklet,araba lastikleri,elektronik atıklar)yaptıkları heykeller, resimler ve objeler  İstanbulda 16-19 Mart 2017 tarihinde düzenlenen 13. Uluslararası geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık yönetim fuarında sergilendi. Seyhan Rotary kulübünün sponsor olduğu okulumuz öğrencileri atık eğitiminin ne kadar önemli olduğunu fuara katılan iştirakcilere gösterdiler. Okulumuz bu fuara katılan tek okul oldu.

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Seyhan Rotary Anadolu Lisesinde atıklardan yapılan sanat eserleri Atık fuarında sergilendi
  • Tarih: 16 Mar 2017