BU DÖNEM İLK DEFA KULÜBÜMÜZ TEK BAŞINA RYLA PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİ. RYLA'MIZ AVUKATLIK ÜZERİNE VE İNGİLİZCE OLARAK YAPILDI.
PROJEMİZİ BÖLGE PROJESİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİK. ADANA SEYHAN OTELİNDE 8-11 MART 2018 TARİHLERİNDE DÜZENLENDİ. PEKÇOK DEĞERLİ KONUŞMACIMIZ GENÇ AVUKATLARI DEĞERLİ PAYLAŞIMLARI İLE BİLGİLENDİRDİLER. KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. RYLA PROJEMİZ YEREL BASINDA DA YER ALMIŞTIR. RYLA'MIZA ESKİ GUVERNÖRÜMÜZ CANAN ERSÖZ, AMERİKAN KONSOLOSU, ADANA BARO BAŞKANI VELİ KÜÇÜK, TARSUS AMERİKAN KOLEJİ AMERİKALI MÜDÜRÜ GİBİ PEKÇOK KONUŞMACI KATILMIŞTIR.

AYRICA RAYLA'MIZDA kültür değeri olan bir mirasımızın tanıtımı yapılmıştır.
RYLA Semineri'nde Hitit Kraliçesi Phuduhepa'nın tanıtımı Stajyer Avukatlara yönelik yapılmıştır. Roll-up banner ve katılımcı t-shirtlerinde ilgili logo kullanılmıştır.
Dolayısıyla bir TAMİS PROJESİ de gerçekleştirilmiştir.

RYLA

Guvernörümüz Sn.Serdar Ünlü tarafından verilen görev ile 08-11 Mart 2018 tarihinde Stajyer Avukatlara yönelik RYLA Semineri düzenleme şansına sahip olduk.

Bu yıl ilk kez öğrencilerden ziyade belirli bir meslek grubuna ve İngilizce olmak kaydı ile  düzenlenen bu organizasyonda Ankara ve Adana'dan yeni mezun genç avukat adaylarını Seyhan Rotary Kulübü olarak ağırlama imkanı bulduk.

Birbirinden farklı meslek gruplarından gelen ama ortak özellikleri iş ve özel hayatlarında liderlik yapmayı içselleştirmiş değerli konuşmacı konuklarımız ile genç lider adaylarına önlerindeki uzun yolda karşılaşacakları engelleri aşma, krizleri yönetme ve fırsatları değerlendirme konusunda eğitimler verme şansına sahip olduk.

Seyhan Rotary Kulübü olarak geleceğimiz olan gençlerin kariyer yollarının şekillendirilmesindeki sorumluluğu büyük bir mutluluk ile paylaştığımızı ve ileriki dönemlerde de paylaşmaktan kıvanç duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

RYLA KOMİTESİ BAŞKANI
OSMAN ÇETİN

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ADANA SEYHAN RK RYLA PROJESİ İNGİLİZCE AVUKATLIK 8-11 MART 2018 GERÇEKLEŞTİRİLDİ