ADANA SEYHAN ROTARYKULÜP BÜLTENİ PROJESİ

Dönemimiz boyunca(1 TEMMUZ 2018 tarihine kadar) 40 tane bülten çıkrmış olacağız.Bültenimiz basılmamakta email olarak üyelerimize ve eşlerimize yollanmaktadır. Bültenimizin içeriği: Başkanın yazısı, genel olarak kulüp ve bölge bilgilerinin eşlerimize ve üyelerimize verilmesi. Doğum günleri ve evlenme yıldönümlerinin belirtildiği bir bölüm. Konuşmacımız, o hafta içerisinde gerçekleşen projelerin üyelerimize bildirilmesi. Levent Uğurses dostumuzun film kritiği, Osman Çetin dostumuzun spor yazıları, Rotary bilgileri ve en sondada ocakbaşları ile ilgili son durumun dostlarımıza hatırlatıldığı bir sayfa. Dostlarımıza ve eşlerimize yollanan bülten aynı zamanda facebooktan eski dostlarımıza, eşlerimize ve 400 takipçimize ulaşabilmesi için tekrar yayınlanmaktadır. Bülten aynı zamanda yazı olarak seyhanrotary.org da yayınlanmaktadır.

ADANA SEYHAN ROTARYKULÜP BÜLTENİ PROJESİ

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü