SEYTİM (Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi) Gezisi

Gika Protokolü imzalamak için gittiğimiz Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) ‘nde daha önce üyelerimizle birlikte gezdiğimiz Merkezde Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve, Guvernör Yardımcılarımız Mesut Koca ve Sevil ve Mutlu Doğru, GİKA Ana Komite Başkanı Levent Çolak, Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Cem Kırcelli ve üyelerimizle ile birlikte tekrar gezme fırsatı yakaladık. İçerisinde Tasarım Atölyesi, Programlama Atölyesi, Elektronik Proje Laboratuvarı, Robotik Kodlama Laboratuvarı, Oyun Tasarım ve Kodlama Laboratuvarı, Cahit Arf Teorik Eğitim Salonu, Girişimcilik Atölyesi, E-spor Arenası, Dijital İçerik Atölyesi gibi atölye ve labaratuvarlarının bulundugu SEYTiM’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler edindik. Kadınlarımıza nasıl fayda sağlayabileceğimiz konusunda fikirler aldık. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Ak başta olmak üzere tüm SEYTİM personeline ve katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

SEYTİM (Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi) Gezisi

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü