Deprem bilincini arttırma seminerleri

Boğaziçi üniversitesi Kandilli deprem araştırmaları merkezi öğretim üyelerinden Sn. Habib Cem Yenidoğan, okulumuz Seyhan Rotary Anadolu lisesinde 9. ve 10. sınıflara 20 şer dakikalık toplam 2 seminer verdi. Toplam 120 öğrenci depremden korunma, deprem sırasında neler yapılması gerektiği, deprem bilincini attırmak için evde ve okulda neler yapılması gerektiği konularında eğitim aldılar. Habib bey deprem konusunda gelecekte mühendis olacak arkadaşlara deprem mühendisliği, iyi ev tasarlama konularındada bilgiler verdi. Konuşmasının sonunda öğrencilerimizi Kandilli araştrıma merkezine davet etti. Kendilerine teşekkür ederiz. Okulda yapılan eğitimin aynısı kulüp toplantımızda üyelerimize yapıldı. Okulda ve kulüp toplantımızda büroşür dağıtıldı.

Deprem bilincini arttırma seminerleri

• Proje Sahibi: Adana Seyhan Rotary Kulübü