ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİ ZİYARETİ-SATRANÇ MÜZESİ ZİYARETİ

Kulübümüz üyeleri ile hem dostluklarımızı, dayanışmamızı  sağlamlaştırmak hem de tarihimize, kültürümüze sahip çıkmak, yeni yerler görmek, keşfetmek adına geziler planlamaktayız..

Bu amacımıza yönelik ziyaretlerimize yaşadığımız şehir Ankara’dan başladık ve ilk önce Temmuz ayında Akın Gökyay Vakfı Satranç Müzesini, Ağustos ayında da Ulucanlar Cezaevi Müzesini ziyaret ettik. Satranç Müzesi gezimiz sonrası Oran Kulübümüz ile ortak bir toplantı gerçekleştirip, Gazeteci Ünsal Ünlü ve GDG.Akın Gökyay’ın keyifli sohbetlerini dinlemiş olduk.

Ulucanlar Cezaevi Müzesi gezimiz öncesinde aynı bölgede bulunan Sanat Sokağını ziyaret edip, burada kendi el emekleri, göz nurları ile ürettikleri ürünleri satan bacılarımıza destek olduk, katkı sağladık.. Cezaevi Müzesinde de siyasi yakın tarihimizin acı izlerini gözlemlemiş olduk.

ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİ ZİYARETİ-SATRANÇ MÜZESİ ZİYARETİ

• Proje Sahibi: Ankara Tandoğan Rotary Kulübü