KADIN SIGINMA EVİNLERİNE TAHSİS EDİLEN DAİRELERDEN BİRİNİN DÖŞENMESİ

Ankara Yenimalle belediyesinden alınan izinler ve koordinasyonlu çalışma ile Yenimalle Kadın Sığınma Evinde barınan kadınlarımız için, sığınma  evlerine tahsis edilen dairelerden birinin kulübümüz üye ve eşler tarafından bulunan sıfır ve ikinci el eşyalar ile  döşenerek hayata geçirilmesi.
Toplumumuzdaki Kadına şiddet nedeni ile sığınma evlerinde barınan kadınlarımıza el uzattık. onların önemli bir ihtiyacını karşıladık. her türlü mobilya ve beyaz eşyelerını temin ettik. o evi yaşanabilir hale getirdik. hatta daha sonra bu kadınlarımıza giyecek ve hijyen malzeme de temin ettik. onların huzurlu bir ortamda yaşamasına destek olduk. bu kadınlara Rotaryi ve Kulübümüzü tanıttık.
Bu konuda önderlik eden eşlerimize ve kulüp üyelerimize teşekkür ederiz.

KADIN SIGINMA EVİNLERİNE TAHSİS EDİLEN DAİRELERDEN BİRİNİN DÖŞENMESİ

• Proje Sahibi: Ankara Tandoğan Rotary Kulübü
  • Proje Adı: KADIN SIGINMA EVİNLERİNE TAHSİS EDİLEN DAİRELERDEN BİRİNİN DÖŞENMESİ
  • Tarih: 15 Eki 2016