U.R.2430. BÖLGE 2016-17 GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ Kulübümüzü Ziyaret Etti

6 Karalık tarihinde U.R.2430. BÖLGE 2016-17 GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ Kulübümüzü Ziyaret Etti, guvernörümüz akşam yemeği öncesinde kulüp yönetim kurulumuz ile ve Tandoğan Rotaract Kulübüz ile toplantı yaptı. Dönem başından beri yapmış olduğumu proje ve etkinliklerimizi kendisine aktardık. Guvernörümüzün eşi Nagehan da eşlerimiz ile bir toplantı yaptı.

Guvernörümüz bize dönem hedefleri ve kulüplerden beklentilerini aktardı. Kulüp roplantımızda kulübümüze üç yeni üye alımı gerçekleştirdik, Turgut ÖNDER, Onur COŞKUN ve Gizem Alıçlı BAŞTAŞ dostlarımızın Rotary rozetlerini Guvernörümüz Güner İNCİ taktı ve bizlere bir konuşma yaptı. Kulübümüzü ziyaretinden dolayı bizleri onurlandırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz.

U.R.2430. BÖLGE 2016-17 GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ Kulübümüzü Ziyaret Etti

• Proje Sahibi: Ankara Tandoğan Rotary Kulübü
  • Proje Adı: U.R.2430. BÖLGE 2016-17 GUVERNÖRÜ GÜNER İNCİ Kulübümüzü Ziyaret Etti
  • Tarih: 06 Ara 2016