DISCOVER ANATOLIA XIII

2004 yılından beri Tandoğan Rotary Külübümüz önderliğinde kesintisiz düzenlenen Discover Anatolia Yaz Kampının 13.sü 10 – 24 Temmuz aralığında gerçekleşti.

Kulübümüz yurt dışından gelen katılımcılarımızı İzmir’de teslim alarak bölgedeki gezilerini

tamamlayarak katılımcılarımız Antalya Kulüplerine teslim edilmiştir.

Bu etapta katılımcılarımızı karşılayıp ağırlayan Sevgili Gülsen – Gayem – Selahattin DOĞAN’a teşekkür ederiz. Proje ortağımız Rotaract Kulübümüzden projede yardımcı olan Merter ACAR’a teşekkür ederiz.

Bu dönem proje ortağımız kulüpler Antalya Kaleiçi, Antalya Falez, Kayseri, Samsun İlkadım, Anıttepe Rotary Kulüpleridir, destekleri için teşekkür ederiz.

Her dönem olduğu gibi 23 Temmuz Cumartesi günü katılımcılarımız ve Anıttepe Rotary Kulübüyle ortak toplantı düzenledik ve daha sonra tüm kamp katılımcısı misafirlermizi ülkelerine uğurladık.

Prejemizin tanıtımı Tandoğan Rotary Kulübümüzün Facebook sayfasından ve web sayfası üzerinden tanıtımları yapılmış ve Rotary Tano
ıtımı için güzel bir fırsat sağlamıştır ayrıca Kayseri, Samsun ve Antalya yerel medyasında yayınlanmıştır.

DISCOVER ANATOLIA XIII