TANDOĞAN ROTARY KULÜBÜMÜZÜN 21.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Tandoğan Rotary Kulbümüzün 21. Kuruluş Yıldönümü Kutalamalarını yaptık.

Kulübümüz bu 21 yıl içerinde bir çok başarıya imza attı bunları kısaca özetmek gerekirse,

Uluslar arası gençlik değişim projlerine dahil oldu bir çok çocuğumuzu yurt dışına gönderdik ve evlerimizde misafir ettik, ülkemizi gezdirdik tanıttık ve barış elçileri olarak ülkelerine geri gönderdik.

Su projeleri yaptık , içme suyu olmayan köylerimize su götürdük , temiz suyu olmayan sağlık kuruluşlarına su sağladık,

Okullarda çalışmalar yaptık, çocuklarımıza eğitim salonları , çalışma ve eğitim araç gerekleri , kişisel gelişim seminerleri , çocuklarımıza geziler düzenledik, taşradan aldık getirdik Anıtkarbir’e Mustafa Kemal ATATÜRK ün huzuruna çıkardık ve ATAMIZI tanıttık.

Çocuklarımız için şenlikler düzenledik, yeni doğan çocuklarımıza nefes olduk hastanelere kuvezler temin ettik, görme engelli çocuklarımıza ışık olduk eğitimleri ve gelecekleri için eğitim araçları sağladık,

Kadınlarımıza eğitimler düzenledik, erken tanı seminerleri düzenledik , hatta muhtaç kadınlarımıza ev kurduk hayata tutunmaları için katkıda bulunduk,

Biz insanlığa yaptığımız bu hizmetler için kimseden beklenti içinde olmadık. Biz bunları insan sevgimiz için yaptık daha iyi bir dünya , daha temiz bir dünya , daha özgür bir dünya , daha barış içinde bir dünya olsun diye yaptık.

Tandoğan Rotary Külübü eminim daha nice 21 yıllar 50 yıllar ve 100 yıllar geçirir ve bizimde çocuklarımız torunlarımız Rotary’nin dostlık imkanlarından yararlanır.

Bu özel gecemizde katılan tüm misafirlermize ve Tüm Rotaryen dostlarımıza teşekkür ederiz.

TANDOĞAN ROTARY KULÜBÜMÜZÜN 21.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

• Proje Sahibi: Ankara Tandoğan Rotary Kulübü