KONUŞMACI KONUKLARIMIZ

1)Konuşmacı konuğumuz Milliyet Gazetesi yazarlarından Sayın Ali İNANDIM kulübümüze ‘’Dünden Bugüne Ankara’’ konulu bir sunum yaptı. Geçmişten günümüze Ankara’nın tarihsel ve ticari gelişimi hakkında kulübümüzü bilgilendirdi.Bilgilerini bizimle paylaştığı ve onurlandırdığı için kendisine teşekkür ederiz.

3) 2430. Bölge Vakıf Koordinatörü Rtn. Ali Osman TAŞLICA bölgelerindeki mikro kredi çalışmalarını ve proJE detaylarını aktardı. Paylaştığı çok değerli bilgiler ve bizi onurlandırdığı için teşekkür ederiz.

4) Başkent üniversitesi ögretim üyesi Arzu FIRLARER konuşmacı konuğumuz olarak katıldı gelecek dönem yapmayı planladığımız Rotary Toplum Birliği Projesi için kırsal bölgede yapabilceğimiz projeler hakkında bizleri bilgilendirdi ve proje için çalışma planlarının nasıl yapılacağını ve hangi yöntemleri izleneceği konusunda bizleri bilgilendirdi.

5 )Konuşmacı konuğumuz 2430.Bölge Halkla İlişkiler Ana Komite Başkanı Mehmet NAMAL bizlere sunum teknikleri, marka olarak Rotary ve Rotary Logo kullanımını anlattı.

6) Dr. Turgut Önder tükenmiş sendromu hakkında bizleri bilgilendirdi, toplum üzerindeki etkisini anlatan bir konuşma yaptı.

7) Rotaryen Ali DİDNÇ bizlere paranın kullanımı ve tasarruf etme yöntemleri hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

KONUŞMACI KONUKLARIMIZ