Anadolu organize sanayi bölgesinde çalışan işçi kadınlarımız için meme tarama ve erken tanı eğitimi verdik.  Anadolu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ve Başkent Üniversitesi ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda bölgede çalışan kadınlarımız ile iletişime geçtik. sanayi bölgesi eğitim ve konferans salonunda Başkent Üniversitesi Doktoru Dr.Cihan FİDAN’ın verdiği eğitim ile kadın çalışanlarımızı bilgilendirdik. bu eğitimde bölgemizden aldığımız özel silikon meme maketini kullandık. memelerinde sıkıntı olan  kadınları hastaneye yönlendirdik.

Çalışan kadınlarımıza İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda çalışma hayatında karşılaşacakları tehlikeler ve yasal hakları konusunda Murat YİĞİTER( A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ) eğitim verdi.

Toplam 45 çalışan kadınımıza ulaştık

her iki eğitimde de Rotaryen olmayan kişilere ulaşıldı. onlara kulübümüz ve Rotary tanıtıldı. iyi bir Halkla ilişkiler, sağlık ve eğitim projesi oldu.

• Proje Sahibi: Ankara Tandoğan Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANADOLU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ÇALIŞAN KADINLARA İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ VE MEME KANSERİ ERKEN TANI SEMİNERLERİ
  • Tarih: 03 Oca 2017