Adana güney rotary kulübü, We need to talk proje üyeleri, yumurtalık ziraat odası işbirliği ile yapılan ve tarım kesiminde çalışan kadın işçilerin hijyen eğitimine yönelik projemiz tamamlanmıştır. toplam 8 köy gezilerek yaklaşık 250 işçiye hijyen eğitimi verilmiş ve molped firmasının sponsorluğunda kadın pedi dağıtımı yapılmıştır.

kulübümüzden ve Rotaractlarımızdan toplamda 10 kişi projeye destek vermiştir. ttüm katılımcı ve sponsorlara şükranlarımızı sunarız.

• Proje Sahibi: Adana Güney Rotary Kulübü
  • Proje Adı: tarım kesiminde çalışan kadın işçilerin hijyen epitimi projesi-we need to talk projesi
  • Tarih: 15 Eyl 2017