ARAÇ TASARIM YARIŞMASI

NİSANDA ADANA DA ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI KAPSAMIDA, GENÇLERİN YARATICI DÜŞÜNCELERİNİ SERGİLEMEYE YÖNELİK MOTARSUZ ARAÇ TASARIM YARIŞMASI YAPILMIŞTIR.

STRATEJİK PLANLAMAMIZDA DA YERALAN BU HEDEFİN GERÇEKLEŞTİRLMESİNE YÖNELİK, ADANA VALİLİĞİ, ADANA BELEDİYELERİ, Ç.Ü. ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE KARNAVAL KOMİTESİ  İLE ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.

yarışmamız 7 nisan 2018 tarihinde Adana Merkez Parktaki karnaval alanında yaklaşık 5 binden fazla izleyicinin karşısında yapılmıştır. yanımızda götürdüğümüz yüzlerce Rotary tanıtım broşürü izleyicilere dağıtılarak ve yarış alanna koyduğumuz pano ve bayraklarla Rotary nin etkin bir tanıtımı yapılmıştır. basın duyurumuza karşılık olarak ulusal ve yerel medya yarışmayı takip ederek bizlerle ve yarışmacılarla röportajlar yapmış ve yarışmayı çeşitli yayınları ile övmüşlerdir.

yarışmaya 12 takım katılmış olup, her takım 4 üyeden oluşmuştur. dereceye giren ilk 3 takıma parasal ödül verilmiştir. yarışmaya destek veren sponsorlara teşekkür belgeleri verilmiştir.

yarışmanın yapılmasında kulüp üye ve eşlerinin tamamına yakını ile rotaract ve interactlarımızda görev almışlardır. Rotex lerimizden Çınar Fidan ın da izlediği ve görev aldığı yarışmada gerek yarışmacıların gerekse üye ve eşlerinin gerekse izleyicilerin büyük keyif aldığı ve eğlendiği ifade edilmiştir.

şimdiden gelecek seneki 2. yarışma heyacanı tüm kulübü sarmış bulunmaktadır. görev alan herkese,Ç.Ü. öğrenci ve öğretim görevlilerine, karnaval komitesine şükranlarımızı sunarız.

ARAÇ TASARIM YARIŞMASI