Talasemi hastalarına tablet projesi

Adana Güney Rotary kulübü olarak Yılbaşı panayırından elde ettiğimiz gelirle şehir hastanesi Hematoloji bölümünde tedavi olan Talasemi hastası çocuklarımızın tedavi süresince eğitimine devam edebilmesini ve sıkılmadan vakit geçirebilmesini teminen aldığımız 10 adet tableti Adana Şehir hastanesi Hematoloji bölümüne 2430 bölge 2022-2023 dönem guvernörümüz Emre Öztürk’ün, geçmiş dönem guvernörümüz Canan Ersöz’ün ve 2430 Bölge toplum hizmetlerinden sorumlu bölge sekreterimiz Kemal Atilla’ nın, Mikrobiyoloji uzmanı Dr. Berna Fidan’ın katılımı ile teslim ettik. Bölüm yetkilisi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji uzmanı uzman Dr. Defne Ay Tuncel bizleri Talasemi hastalığı hakkında bilgilendirdi. Bölümde tedavisi devam eden Talasemi hastası çocuklarımıza ve ebeveynlerine pasta ikram ederek onlarla sohbet etme imkanı da bulduk.

Talasemi hastalarına tablet projesi

• Proje Sahibi: Adana Güney Rotary Kulübü