Adana Oda Müziği festivali

Geçen yıl birincisi yapılan Adana Oda Müziği Festivalinin bu yıl İkincisinin gerçekleştirilebilmesi için (2. Adana Oda Müziği Festivali) Adana ve Osmaniye’de faaliyet gösteren 9 Rotary Kulübü tarafından Festivalin desteklenmesi kararı alındı ve Festival Düzenleme Komitesi ile temas kuruldu. Rotary Kulüpleri tarafından verilen destek karşılığı festival kapsamında gerçekleştirilecek 4 konsere ait toplam 450 adet biletin 250’si ile daha önce herhangi bir konsere gitmemiş ve konserlerin akışını engellemeyecek durumda olan erişkin, çocuk, engelli ve özel gereksinimli erişkin ve çocukların konserlere dinleyici olarak katılımının sağlanması ve geri kalan 200 biletin de Festivalin Adana’da tanınırlığının arttırılması amacıyla davetiye olarak dağıtılması veya satılarak gelir elde edilmesi.

Adana Oda Müziği festivali