değişim öürencimizi uğurluyoruz

Bugünkü onur konuğumuz sevgili değişim öğrencimi Gues (yasemin) idi. Kendisinin Türkiye deki değişim öğrencisi olarak son günleri. 11 Haziran 2018 de Tawyan a döenecek olan Gues ülkemizde yaşadığı deneyimlerini ve anılarını anlattı.

Rotary katkıları ile ülkemize gelmekten ve ülkemizi tanımaktan-ki gelmeden önce yanlış tanıtılmış- çok memnun olduğunu, bizim kulübümüzün öğrencisi olarak gelmekten mutluluk duyduğunu, kulübümüzü ve ülkemizi çok sevdiğini ifade etmiştir. Ülkesine dönünce yakınlarına ülkemizi anlatacağını belirtmiş, en çok ta Adana Kebabı özleyeceğini söylamiştir.

Biz de kendisine Önderimiz Atatürk ün bir heykelini ve Adana yı hatırlatacak bazı hediyeleri sunduk. Kendisi de bizlere ülkesine ait bazı hediyeler verdi. Veda pastası kestik. Duygulu anlar yaşadık.

değişim öürencimizi uğurluyoruz

• Proje Sahibi: Adana Güney Rotary Kulübü