Patili bir dostunu besler misin ?

8-11 Eylül tarihlerinde yaptığımız ikinci el satış etkinliğinde Güney rotakids üyesi çocuklarımızın yiyecek standından elde ettiği gelir, Atlas Veteriner kliğini Yetkilisi Adana Güney Rotary kulübü üyesi @oktaykalan ve Vetrium veteriner klıniği Yetkilisi aynı zamanda İncek Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı veteriner hekim @vetserkangungor bağışladığı yaklaşık 250 kg kuru ve 50 kg yaş mama bağışı için Söğütlü köyünde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi hayvan sağlığı yetiştirme merkezi 17 kasımda Adana Güney Rotary Kulübü üyeleri, Adana Güney İnteract üyeleri ve Adana Güney Rotakids üyeleri ile birlikte ziyaret edilmiş, mamalar patili dostlara verilmek üzere yetkililere teslim edilmiş, Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı yetiştirici şube müdürü Dr veteriner hekim Ramazan Özdemir’den merkez ile ilgili bilgi alınmış ve bir kaç üyemizin patili dostlardan sahiplenmesi sağlanmıştır. Bu etkinliğimiz ile rotakids ve İnteract üyelerimize içinde yaşadığımız dünyayı paylaştığımız diğer canlılara karşı da sevgi ve şefkat duymanın anlamı ve farkındalığı oluşturulmuştur. İnsan, hayvan, bitki farketmeksizin Canlıyı sevmekle başlayacaktır her şey.

Patili bir dostunu besler misin ?

• Proje Sahibi: Adana Güney Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Patili bir dostunu besler misin ?
  • Tarih: 17 Kas 2022