Rotaract Dostlarımızla Çevre Temizliği ve Doğa Gezisi

Dönem başında ifade ettiğimiz hedeflerimizden biri olan “Çevre ve Doğaya Dokunalım” etkinliğimizi, 17 Eylül 2017 Pazar günü Ankara’ya 150 km mesafede olan 1250 metre rakımdaki Güdül Sorgun Göleti’nde gerçekleştirdik.

Kulübümüzün organize ettiği ve Ankara Başkent Rotaract Kulübümüz ile İncek Rotary Kulübü, Çankaya Rotaract Kulübü ve kuruluş aşamasındaki İncek Rotaract Kulübü üyesi dostlarımızın katılımıyla keyifli bir ortamda gölet etrafında çöp topladık. Doğayı çöplerden arındırmaya çaba sarf ettik. Yorulduk. Ama büyük keyif aldık.

Rotaract dostlarımızın gençlik enerjisi ile bir yandan da güldük, eğlendik. Gençlerimizin enerjisini gördükçe, geleceğe olan güvenimiz arttı. Bizi bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan, işleri olduğu için gelemeyen, ama gönülleri ve akılları bizde olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Rotaract Dostlarımızla Çevre Temizliği ve Doğa Gezisi

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü