21 Temmuz 2017 günü akşamı Ankara Oran Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde, Ankara Başkent Rotary Kulübü, Ankara Çankaya Rotary Kulübü, Ankara İncek Rotary Kulübü, Ankara Kale Rotary Kulübü, Ankara Ulus Rotary Kulübü ve Ankara Yıldız Rotary Kulübü ile birlikte Limak Ambassadore Hotel’de eşli olarak gerçekleştirdik.

Toplantımızın Konuk Konuşmacısı Çankaya Belediyesi Başkan Vekili FİFA Kokartlı eski Halem Selçuk Dereli, “Spor ve Siyaset” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Sporun bütün dallarında azim, çalışkanlık, dürüstlük ilkelerinin yanı sıra, kuralların ve liyakat sisteminin başarıya giden yolda çok önemli olduğundan bahsetti.

Bu toplantı sayesinde Oran Rotary Kulübü, Çankaya Rotary Kulübü, İncek Rotary Kulübü, Kale Rotary Kulübü, Ulus Rotary Kulubu ve Yıldız Rotary Kulübü ile tanışıklığımız ve dostluğumuz kuvvetlendi.

• Proje Sahibi: Ankara Başkent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Diğer Rotary Kulüpleri İle Tanışıklığı ve Dostluğu Artırmak Amaçlı Ortak Toplantı
  • Tarih: 21 Tem 2017